понеділок, 08 жовтня 2018 12:49

На крісло Порошенка уже є 28 охочих

На крісло Порошенка уже є 28 охочих
Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019 року. Фото: 5.ua

За півроку до виборів про намір брати участь у президентській кампанії оголосила аномально висока кількість політиків - 28.

Про це 8 жовтня повідомив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель на міжнародній конференції "Гроші в політиці: як політичні партії готуються до виборів".

"Наша організація здійснює моніторинг різних сфер виборної кампанії та моніторинг активності роботи політичних партій. І наші результати засвідчують, що станом на сьогодні вже 28 політиків заявили про свої наміри брати участь у президентській виборній кампанії. Такої активності в українській історії ще не було. Ми маємо надзвичайно аномально високу активність кандидатів у президенти", - констатував Кошель.

І це лише кандидати, які вже заявили про свої наміри брати участь у виборах. Президентська виборча кампанія буде надзвичайно гарячою, прогнозує Кошель. Багато кандидатів намагаються показати себе під час президентської кампанії, щоб мати шанси пройти на парламентській.

"Є спокуса обміняти навіть свій невеликий рейтинг, невисокий результат на прохідне місце в списку або створити базу для участі своєї політичної сили в парламентських виборах", - пояснив Кошель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко застукали за переговорами з олігархом

Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019-го. До Верховної Ради нардепів обиратимуть восени того ж року.

Зараз ви читаєте новину «На крісло Порошенка уже є 28 охочих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути