понеділок, 09 липня 2012 04:40

На концерті для Кім Чен Ина виступили Міккі Маус та Вінні Пух

На концерті для Кім Чен Ина виступили Міккі Маус та Вінні Пух
Фото AFP

На державному каналі Північної Кореї показали діснеївських персонажів Міккі Мауса і Вінні-Пуха, повідомляє Associated Press. Виступ артистів, переодягнутих героями Діснея, став частиною показаного по ТВ концерту для північнокорейського лідера Кім Чен Уна.

На відео були відображені і інші персонажі Діснея. Вони танцювали, а фоном до їх виступу служили кадри з популярних мультфільмів, зокрема з "Білосніжки", "Дамбо" і "Красуні і Чудовиська".

Вистава була показана в п'ятницю, 6 липня. Його поставила група Moranbong, яку створив сам Кім Чен Ин, зазначає Korean Central News Agency.

Вінні-Пух, Міккі Маус і інші герої мультфільмів Діснея добре знайомі північнокорейським дітям, так як в КНДР з Китаю імпортуються шкільне приладдя із зображеннями діснеївських героїв, а деякі мультфільми Діснея доступні для перегляду в КНДР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річна школярка загинула, рятуючи портрети вождів Північної Кореї

Незважаючи на популярність серед північнокорейських дітей, діснеївські персонажі вперше стали частиною концерту для "великого спадкоємця", відзначає Associated Press. Трансляція зображень персонажів Діснея по ТБ також залишається вкрай рідкісним явищем.

Кім Чен Ин прийшов до влади після смерті свого батька Кім Чен Іра в грудні 2011 року. Згідно з повідомленням Korean Central News Agency, новий північнокорейський лідер заявив про прийдешні "грандіозних" зміни в галузі літератури і мистецтва КНДР. Включення популярних західних персонажів у концертну програму для лідера КНДР на Заході розглядають як ознаку лібералізації північнокорейського суспільства.

Зараз ви читаєте новину «На концерті для Кім Чен Ина виступили Міккі Маус та Вінні Пух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути