понеділок, 27 серпня 2018 13:29

На голову НАЗК тиснуть та погрожують Суркіс та Медведчук - Реведжук

На голову НАЗК тиснуть та погрожують Суркіс та Медведчук - Реведжук
Журналіст та громадській діяч Роман Реведжук каже, що голові НАЗК Олександру Магулу погрожують. Фото: Еспресо.TV

Журналіст та громадській діяч Роман Реведжук стверджує, що проти голови Нацагентства із запобігання корупції Олександра Магула розпочалася брудна кампанія, котру розгорнули два політики, а саме – Віктор Медведчук та Григорій Суркіс. Про це Реведжук заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Журналіст стверджує, що проросійські сили прагнуть повернути під свій вплив Федерацію футболу України, яку очолює Андрій Павелко. "Коли нашим "східним" партнерам з Павелком не вдалося домовитись, було прийняте рішення, будь-яким чином "збити" цю людину з займаної посади, шляхом публічного тиску і поміняти на свою (підконтрольну)", - пише Реведжук.

Він стверджує, що для досягнення мети залучили низку ЗМІ та журналістів, зокрема Ярославу Кобу, яка у відкриту погрожує Мангулу, про що "цілком випадково" пишуть і ЗМІ.

Реведжук поширив основні тези замовної брудної кампанії Суркіса-Медведчука проти Мангула та Павелка, які була команда поширити:

1. "Перевірку декларації Павелко вже майже три місяці, хоча за законом на це дається два місяці".

2. "Вони знайшли вже за різними даними близько 12 порушень, склали протоколи але затягують справу і не передають їх далі в НАБУ і в суд. Це говорить про те, що глава Назка Мангул - ручний, робить це в інтересах Павелко, який в свою чергу підпорядковується АП і керує бюджетним комітетом у Раді".

3. "Питання - коли будуть результати перевірки, коли будуть передані протоколи і т.д. Тобто нам потрібно до виходу його з відпустки підігріти цю тему. Посил до Мангул - повторюй помилок своєї попередниці, не будь інструментом в руках АП, чесно роби свою роботу і т.д."

4. "Доходи Павелко не відповідають його витратам. Це те, на чому він по ідеї погорить. Вже є справа в НАБУ, зараз ще ці 12 протоколів".

Журналіст надіслав до ГПУ та СБУ факти щодо тиску на НАЗК.

Зараз ви читаєте новину «На голову НАЗК тиснуть та погрожують Суркіс та Медведчук - Реведжук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути