неділя, 29 січня 2012 11:31

На форум у Давосі адміністрація Януковича проходила під чужими бейджами

Автор: Фото: pravda.com.ua
 

Під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі керівник протоколу президента України Юрій Ладний використовував бейдж Владислава Каськіва, пише Українська правда.

Таким чином, адміністрація президента вдалася до обману організаторів заходу, оскільки використання чужого бейджу є порушенням правил форуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістки FEMEN роздяглися під прицілом снайперів у Давосі

"На Всесвітньому економічному форумі дуже жорсткі правила акредитації, і мені довелося скористатися чужим бейджем", - пояснив ситуацію Ладний.

"Ладному не вистачило власного бейджа через надто пізнє рішення президента Януковича їхати у Давос. А це, у свою чергу, сталося через нездатність Банкової забезпечити йому гідний рівень двосторонніх зустрічей з іншими президентами та прем'єр-міністрами", - відзначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк летить у Давос представляти об'єднану опозицію

Нагадаємо, в Давосі перебуває президент України Віктор Янукович. У нього були заплановані лише дві зустрічі з президентами.

На думку радника президента Анни Герман, формат Всесвітнього економічного форуму у Давосі не передбачає зустрічей на високому рівні.

Зараз ви читаєте новину «На форум у Давосі адміністрація Януковича проходила під чужими бейджами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути