вівторок, 19 жовтня 2010 09:23

На Банковій впевнені, що повернуть гроші, які "вкрала" Тимошенко

На Банковій впевнені, що повернуть гроші, які "вкрала" Тимошенко

Повернути гроші, які як стверджують міжнародні компанії вкрав уряд Юлії Тимошенко можна.

Про це в прямому ефірі одного з українських каналів заявила перший заступник голови Адміністрації президента Ірина Акімова.

"Коли завершиться судовий розгляд, які виявлять крім усього ще й схеми, за якими ці гроші йшли за кордон, я дуже розраховую на те, що вдасться знайти те таємне місце, куди вони надходили і, де в значній мірі залишилися. А в якому обсязі їх буде повернено - це вже вирішить суд", - заявила заступниця Льовочкіна.

"Однак, я не суд, проте практика розгляду таких питань свідчить, що повернути гроші в країну можна", - додала Ірина Акімова.

Говорячи про результати аудиту уряду Юлії Тимошенко, Ірина Акімова зазначила, що в Україні наявна епідемія крадіжки державних фінансів.

"Нікхто не говорить, що епідемії(атипової пневмонії-Ред.) не було. Водночас, в Україні наявна інша епідемія -  крадіжки державних фінансів. І її, безумовно, треба лікувати", - переконана заступник голови президентської канцелярії.

Нагадаємо, що уряд Миколи Азарова найняв компанії Trout Cacheris та  Kroll для проведення  аудиту уряду Юлії Тимошенко. Минулого тижня компанії презентували звіт. В результаті перевірки було встановлено, купівлю машин за завищеними цінами та нецільове використання коштів, які надходять в Україну за Кіотським протоколом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Банковій впевнені, що повернуть гроші, які "вкрала" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути