вівторок, 17 травня 2022 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

На Банковій розказали, чи готовий Путін до зустрічі із Зеленським

На Банковій розказали, чи готовий Путін до зустрічі із Зеленським
Путін поки що не готовий до зустрічі із Зеленським. Фото: pravda.com.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін у спілкуванні зі світовими лідерами заявляє, що час для зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським нібито ще не настав.

Кремль все ще сподівається, що зуміє здобути якусь "перемогу" на фронті, щоб тим самим посилити позицію на переговорах із Зеленським про припинення війни, заявив заступник голови Офіса президента Ігор Жовква в ефірі національного телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін особисто керує наступом на Донбасі - The Guardian

"Ми прекрасно знаємо, що кілька лідерів і держав зверталися до президента Путіна з таким проханням, закликом сісти за стіл переговорів. Але, на жаль, досі він не готовий, більше того, деяким лідерам він каже, що час ще не настав", - каже Жовква.

Президент Росії Володимир Путін має намір найближчими місяцями анексувати тимчасово захоплені південь і схід України до складу Російської Федерації.

Тоді він, ймовірно, заявить, прямо або побічно, що російська доктрина, яка дозволяє застосування ядерної зброї для захисту російської території, поширюється на ці недавно анексовані території.

Такі дії загрожують Україні та її партнерам ядерною атакою, якщо українські контрнаступи для звільнення окупованої Росією території продовжаться.

Зараз ви читаєте новину «На Банковій розказали, чи готовий Путін до зустрічі із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути