Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 11:02

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На Банковій відхрестилися від Тимошенко: її лікування не в компетенції АП

На Банковій відхрестилися від Тимошенко: її лікування не в компетенції АП
Рішення щодо лікування засуджених вирішують не в АП - прес-служба. Фото: www.president.gov.ua

Рішення щодо системи і місця лікування засуджених українців ухвалює Державна пенітенціарна служба, Генеральна прокуратура та Міністерство охорони здоров'я, повідомляє прес-служба адміністрації президента України.

Відповідний коментар прес-служба поширила у понеділок у відповідь на повідомлення ЗМІ про те, що уряд Німеччини веде переговори з українською стороною про можливе лікуванні в Берліні екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, яка перебуває у Качанівській колонії Харкова.

"Адміністрація президента України веде постійні консультації з усіма зацікавленими сторонами щодо реформування системи правосуддя. У той же час, рішення щодо заходів, системи і місця лікування засуджених у нашій країні ухвалюють відповідні установи, а саме Державна пенітенціарна служба України, Генпрокуратура та Міністерство охорони здоров'я України", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звіт німецьких лікарів по Тимошенко: спала в пальто і шапці, холод посилював біль

"Користуючись нагодою, повідомляємо, що президент України неодноразово заявляв, що Юлія Тимошенко повинна отримати всю необхідну медичну допомогу, і що медики та інші особи, відповідальні за стан її здоров'я, повинні приділити цьому питанню максимум уваги", - підкреслює прес-служба.

Нагадаємо, нещодавно зявилася інформація про те, що уряд Німеччини веде переговори з Києвом щодо можливого лікування екс-прем'єра Тимошенко у Берліні. "Федеральний уряд веде переговори з урядом України, аби зробити можливим лікування пані Тимошенко у Німеччині", - наголосив речник уряду ФРН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко заперечує, що Тимошенко хоче лікуватися у Берліні: "Це провокація і брехня"

За даними німецької газети Suddeutsche Zeitung, переговори ведуться безпосередньо між адміністрацією президента України Віктора Януковича та відомством федерального канцлера Ангели Меркель.

Зараз ви читаєте новину «На Банковій відхрестилися від Тимошенко: її лікування не в компетенції АП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути