понеділок, 23 грудня 2013 18:01

На автомобілістів Майдану чекає кримінал

На автомобілістів Майдану чекає кримінал
Фото: glavred.info

Київська міліція розслідує кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій 2 грудня в урядовому кварталі.

Як розповів на брифінгу в понеділок старший слідчий з особливо важливих доручень Головного слідчого управління ГУ МВС України в Києві Сергій Ревенко, міліція розслідує одне кримінальне провадження у зв'язку з блокуванням транспортних комунікацій 2 грудня в районі урядового кварталу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про амністію буде обмежений і репресії триватимуть - Гарань

"Поки встановлено, що в місцях блокування було близько 30 автомобілів" , - розповів він.

За його словами, багато хто з водіїв навіть не розуміли, що за блокування доріг може наступити кримінальна відповідальність.

Відповідаючи на питання про те, чи причетні до організації цього блокування народні депутати, Ревенко сказав, що роль парламентарів у цьому провадженні поки не встановлена.

У свою чергу, заступник командира полку ДПС Віктор Тищенко повідомив, що за час проведення масових акцій в Києві з кінця листопада стосовно двох народних депутатів за блокування транспортних магістралей були складені адмінпротоколи, зокрема , на одного з них адмінпротоколи становили тричі.

Зараз ви читаєте новину «На автомобілістів Майдану чекає кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути