субота, 30 березня 2013 13:34

На акції "Вставай, Україно!" в Чернівцях "Батьківщина" нарахувала 10 тис. людей, а міліція - 1тис.
8

Соборна площа
Фото: Фото: прес-служба МВС

На Центральній площі Чернівців розпочався мітинг Об'єднаної опозиції рамках акції "Вставай, Україно!". Біля пам'ятника Тарасові Шевченку зібралися вже понад 10 тисяч буковинців. Люди продовжують прибувати.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Раніше мітингувальники зібралися на Соборній площі та колоною рушили до пам'ятника Тарасові Шевченку на Центральній площі. На початку колони активісти розгорнули величезний жовто-синій прапор.

Учасники акції тримають національні стяги, прапори опозиційних сил, плакати "За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!", "Україні волю! Юлі волю!", "За достойну пенсію!", "За справедливу зарплату!", "Роботу для кожного!", "2 квітня відродіть місцеве самоврядування", "Чернівцям потрібен мер", "Папієва у відставку!".

Як повідомляє прес-служба МВС України, на Соборній площі всього зібрались близько тисячі людей, в той час як опозиціонери заявляли про 7 тисяч прихильників.

Зараз ви читаєте новину «На акції "Вставай, Україно!" в Чернівцях "Батьківщина" нарахувала 10 тис. людей, а міліція - 1тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

343

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути