середа, 17 червня 2020 16:28

На адвоката Стерненка і Лероса заводять кримінал

На адвоката Стерненка і Лероса заводять кримінал
Масі Наєм також є адвокатом громадського діяча Сергія Стерненка, якого СБУ і прокуратура звинувачують в умисному вбивстві. Фото: Facebook.com/sternenko

Шевченківський районний суд міста Києва зобов'язав правоохоронців розпочати кримінальне провадження проти адвоката Масі Наєма. Заяву на адвоката написав брат керівника Офісу президента Денис Єрмак.

Єрмак у Facebook заявив, що cуд зобов'язав поліцію відкрити справу за кримінальною статтею - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Брат керівника ОП нагадав, що народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос і адвокат Масі Наєм заявили про його причетність до торгівлі державними посадами.

"Жодну людину, ім'я якої звучало на записах, не призначено на посаду в держорганах", - написав Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брата Єрмака захищає адвокат Портнова

"Це маніпулятивний момент чисто для ЗМІ, чисто для того, щоб довести, що нібито все добре в нього і він упевнений у своїй правоті", - цитує Масі Наєма Цензор.нет.

Наєм нагадав, що подавав заяву про кримінальний злочин не від себе особисто, а в інтересах свого клієнта Гео Лероса. Крім цього, поки не завершилося слідство проти самого Дениса Єрмака, не можна визначити, правдивим чи неправдивим було повідомлення про злочин.

"Він насправді не хоче, щоб це розслідування було. Якби він хотів, він сказав би: хлопці, зробімо таким чином. Нехай розслідують усе, я готовий давати всю інформацію. І щойно закінчиться кримінальна справа, я скажу: хлопці, я чесний, на мене здійснили атаку, на щастя, неправильну. І, відповідно, подаємо позови про захист ділової репутації на всіх тих, хто стверджував, що він злочинець. От і все. Так він вчинив би, якби в нього справді була мета діяти законними інструментами.

З точки зору комунікації, це неправильний крок. Тому що ми зараз ще більше будемо звертати увагу на те, що ж було на цих плівках", - сказав адвокат нардепа.

29 березня нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких Денис Єрмак нібито веде переговори щодо працевлаштування осіб на посади.

Андрій Єрмак сказав, що на оприлюдненому відео справді його брат, але звинувачення в корупції відкинув.

Гео Лерос подав до НАБУ звернення з "плівками".

1 квітня до нардепа прийшли працівники СБУ.

Зараз ви читаєте новину «На адвоката Стерненка і Лероса заводять кримінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути