неділя, 25 вересня 2011 16:31

На 20 років партії Тягнибоку подарували антивладний "пістолет"
23

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

У суботу у Палаці культури КПІ відбулися Урочисті збори з нагоди 20-річчя Всеукраїнського об'єднання "Свобода" "20 років вірності. 20 років боротьби". Захід зібрав близько 1600 делегатів з різних регіонів України. На урочистостях лідер партії Олег Тягнибок пообіцяв, що "Свобода" буде боротися за проходження у парламент та створення першої націоналістичної фракції у Верховній Раді. Також "Свобода" буде висувати свого кандидата на посаду голови парламенту.

"Формуючи стратегію нашої боротьби, ми не оминемо і майбутніх президентських виборів. "Свобода" не має "тушок". У нас немає зрадників. Через це у нас є перспектива сприйняття українців. Ми реально потужна і конкурентна сила в Україні. Будемо боротися за проходження до парламенту. Краще було б, аби цей бар'єр залишився на рівні 3%. Але навіть якщо це буде 5%, "Свобода" буде боротися. Націлюватися ми будемо не на 5, а на 8-10%. З однієї причини: третину, а то і половину вкрадуть, як вкрали нам близько 250 тисяч голосів на виборах до органів місцевого самоврядування. Це була різниця між екзитполами і реальним результатом, який ми отримали", - заявив Тягнибок.

Також він повідомив, що "Свобода" ініціює проведення референдуму щодо заборони продажу землі сільськогосподарського призначення.

"Ми розуміємо, якщо дозволять продавати землю, то український селянин її не купить. Куплять її олігархи-латифундисти, та ще і не українського походження", - додав лідер "Свободи".

Наприкінці урочистостей Тягнибок відзначив у промові, що "єдиний шлях для України вижити - це перемога націоналістів". Після цього голова вручив "свободівцям", які відзначилися у партійній роботі золоті нагрудні значки та годинники з партійною символікою. Голова Слов'янської районної організації Донецької області Михайло Нечипоренко, якого нагородили значком, подарував Олегу Тягнибоку сувенірну пляшку горілки у формі пістолета.

"Даємо вам таку зброю, поки що керамічну. Щоб був постріл такий, щоб змів цю владу назавжди", - наголосив він.

Серед гостей з'їзду були Богдан Бенюк і лідери гурту "Кому вниз".

Відео делегата з'їзду від ВО "Свобода"

Зараз ви читаєте новину «На 20 років партії Тягнибоку подарували антивладний "пістолет" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути