неділя, 04 листопада 2012 00:43

На 194 ОВК в Черкасах досі немає голови
13

Фото: Фото: Захар КОЛІСНІЧЕНКО

На 194 ОВК в Черкасах, де перемагає представник ВО "Батьківщина" Микола Булатецький, досі немає голови

Після того, як вчора швидка забрала Ольгу Козько, головуючим призначили Василя Миколенка. Вчора пізно ввечері вісім з дев'яти членів комісії підписали протокол ОВК, але не затвердили печаткою. Сьогодні ж засідання продовжилося за головування Миколенка і протоколи затвердили. Але до ЦВК їх так і не повезли, бо не мають ключів від сейфу, де лежать протоколи ДВК, що їх мають доставляти разом з окружним протоколом. Ключі, як повідомляють представники опозиції, забрала з собою Ольга Козько.

Також немає електронного ключа, аби ввести дані  до інформаційно-аналітичної системи "Вибори".

В той час, як відбувалось засідання, до зали намагались прорватись чоловіки міцної статури, що пред'являли посвідчення ГО "Берегиня". Їх стримали прихильники Булатецького та правоохоронні органи.

Ввечері в роботі ОВК об'явили технічну перерву до того часу, поки ЦВК призначить нового голову комісії.

"Сьогодні з'ясувалося, що тільки в голови ОВК є код для роздруківки остаточного протоколу і ключі від сейфу, де знаходяться протоколи ДВК.  Вчора вона за драматичних обставин була госпіталізована. Сьогодні ж комісія зафіксувала акти всіх порушень, заслухала результати виборів, позбавила секретаря повноважень представляти комісію в суді і зареєструвала результати виборів, склавши про це протокол. Зараз найважливіше призначити нову голову, якій буде відомий код, щоб роздрукувати серверний остаточний протокол. Опісля знайти оригінали протоколів ДВК, відвезти в Київ і визнати перемогу Булатецького" - розповіла депутат від "Фронту змін" Леся Оробець.

Під стінами ОВКзараз перебувають близько 100 осіб: прихильники опозиції, "УДАРу" та люди з прапорами партії регіонів. Організовують нічне чергування.

"Я абсолютно не маю сумніву, що вони ще щось придумають. Зараз призначили технічну перерву, тому що відсутня голова комісії. ЦВК має призначити нову голову. Нова голова має зафіксувати результат в Києві, в ЦВК", - коментує ситуацію Микола Булатецький.

Нагадаємо, що на 194-тому одномандатному окрузі з відривом у понад 12 тис. голосів представник ВО "Батьківщина" Микола Булатецький переміг свою головну опонентку самовисуванку, почесного  Валентину Жуковську. Жуковська – почесний президент ПАТ "Азот", що належить Дмитрові Фірташу.

Зараз ви читаєте новину «На 194 ОВК в Черкасах досі немає голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути