середа, 27 листопада 2013 15:27

МЗС України викликав литовського міністра через виступи на євромайдані спікера сейму Литви

МЗС України викликав литовського міністра через виступи на євромайдані спікера сейму Литви
фото: www.litsa.com.ua

Українське МЗС викликало литовського уповноваженого міністра Марюса Януконіса, щоби він пояснив, чому на євромайдані у вівторок виступила голова сейму Литви Лорета Граужінене.

"МЗС України висловив стурбованість у зв'язку з участю голови сейму у вчорашньому мітингу опозиції на площі Києва", - сказала прес -аташе міністра закордонних справ Литви.
Граужінене у вівторок увечері на мітингу опозиції в Києві сказала, що Литва підтримує українців у процесі євроінтеграції. "Литва, яка пройшла свій шлях до Європи, готова бути для України мостом в ЄС", - сказала вона.

Граужінене з двома віце- спікерами сейму прибула до Києва у вівторок. Цей візит заздалегідь не був запланований і не був узгоджений ні з урядом, ні з апаратом президента, ні з МЗС Литви. Через поїздки в Київ голова сейму скасувала узгоджену заздалегідь відрядження до Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України викликав литовського міністра через виступи на євромайдані спікера сейму Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути