Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 14:23

МЗС: на новому раунді переговорів говоритимуть про перспективу членства

МЗС: на новому раунді переговорів говоритимуть про перспективу членства

20-й раунд переговорів щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС проходить в Києві 25 жовтня, повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров.

"25 жовтня в Києві пройде 20-й раунд переговорів між Україною та ЄС з питань Угоди про асоціацію", - сказав він на брифінгу у вівторок у Києві, зазначивши, що в переговорах візьмуть участь представники органів виконавчої влади України.

"Під час заходів сторони обговорять неузгоджені процеси переговорного процесу щодо укладення Угоди про асоціацію, зокрема включення в текст договору положення про європейські перспективи України", - сказав він.

За словами Дикусарова, 26 жовтня в Києві пройде 13 засідання комітету з питань співробітництва Україна та ЄС, головною метою якого стане розгляд актуальних питань порядку денного 2011-2012 роки, розгляд діалогів з лібералізації візового режиму для України.

Крім того, як повідомив Дикусаров, 27 жовтня пройдуть україно-латвійські консультації з питань європейської інтеграції і двостороннім відносинам на рівні заступників міністрів.

Зараз ви читаєте новину «МЗС: на новому раунді переговорів говоритимуть про перспективу членства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути