вівторок, 26 січня 2016 19:18

МЗС анулювало дипломатичні паспорти понад 200 українців

МЗС анулювало дипломатичні паспорти понад 200 українців
Фото: zib.com.ua

Міністерство закордонних справ анулювало дипломатичні та службові паспорти 230 громадян, серед яких є чинні депутати Верховної Ради.

Це зроблено згідно з указом президента України Петра Порошенка, повідомила прес-служба МЗС.

"На підставі положень пунктів 16 та 18 Положення про дипломатичний паспорт України, а також пунктів 15 та 17 Положення про службовий паспорт України, затверджених Указом Президента України від 12 травня 2015 року №264/2015, протягом 2014-2015 років Міністерством закордонних справ було поінформовано Адміністрацію Державної прикордонної служби України та Українське бюро Інтерполу щодо недійсності дипломатичних та службових паспортів України вказаних нижче громадян України", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, своїх дипломатичних паспортів позбулися нардепи Євген Бакулін, Віктор Балога, Олександр Вілкул, Олексій Гончаренко, Олесь Довгий, Наталія Королевська, Михайло Добкін, а також Сергій Ківалов.

Крім того, свої паспорти втратили екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан, екс-міністр фінансів Олександр Шлапак, колишній в.о. голови ДСНС Зорян Шкіряк та інші.

Зараз ви читаєте новину «МЗС анулювало дипломатичні паспорти понад 200 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути