Ексклюзиви
неділя, 15 грудня 2013 14:31

Ми з росіянами пройшли не одну війну і одержали не одну перемогу - "регіоналка"

Ми з росіянами пройшли не одну війну і одержали не одну перемогу - "регіоналка"
Фото: gazeta.crimea.ua

На антимайдані під ВР виступила "регіоналка" Віталіна Дзоз. Вона запевнила присутніх, що від Європи Україна повинна взяти все найкраще, передає кореспондент Gazeta.ua.

Свій виступ "регіоналка" розпочала з привітання Брянську.

"Я рада вітати Брянськ, Донецьк, Луганськ, Херсон і мій дорогий Крим. Зараз вирішується, до кого нам йти - до Європи чи до Росії, але ми суверенна держава і маємо розраховувати самі на себе. Нам не потрібно, щоб до нас приїздили емісари і говорили "а ви підіть посваріться з Росією". Та Росія наша сусідка і ми знаємо по життю, що з сусідами сваритися не можна. Ми з росіянами пройшли не одну війну і одержали не одну перемогу. Ми самі розберемося, не зачіпайте нас. У нас мудрий працьовитий народ і нормальний уряд. Ми самі візьмемо все краще з Європи. Так, все , що є у них кращого - те, що підходить нам. Але є речі, які не можна брати. Хіба ми можемо сказати, щоб для того, щоб бути в Європі, нам потрібно легалізувати одностатеві шлюби? Ви повинні замислитись. Євросоюз вимагає від нас, щоб протягом року ми ліквідували всі наші прибудинкові земельні ділянки, на яких наші дідусі та бабусі вирощують цибулю і картоплю. Це споконвіку наше українське, і ми ніколи від цього не відмовимося. Краще так: ми візьмемо все краще із Росії, і запропонуємо нашим росіянами у Раді підписати рівноправні угоди. Але ми маємо залишитись суверенною нацією. Тому ми маємо звернутися до уряду та президента - ми підтримуємо і уряд, і президента, але просимо - дайте нам абсолютно чітку програму виходу з цієї ситуації, а ми на місцях підтримаємо це. Тільки дайте нам оцей рух вперед", - сказала Дзоз.

Зараз ви читаєте новину «Ми з росіянами пройшли не одну війну і одержали не одну перемогу - "регіоналка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути