середа, 25 червня 2014 18:38

Ми дорого заплатимо за мирний план — "ударівець"

Ми дорого заплатимо за мирний план — "ударівець"
Фото: 24tv.ua

Ситуацію на Сході неможливо вирішити за місяць. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець", секретар комітету Верховної Ради з нацбезпеки Сергій Каплін.

"Має пройти комплексна фундаментальна робота. Президент почав її з сигналу, що є миротворцем. Перший крок Порошенка коштував нам життів громадян. Але ми ще дорого заплатимо за ті 15 пунктів мирного плану. Однак нам потрібна платформа для діалогу зі Сходом. Без цього нічого путнього не може бути", - наголосив він.

За словами нардепа, усім політикам у аналізі геополітичної ситуації треба виходити із фундаментальних речей. "Перша з них — Путін. Він мріє про відновлення Радянського Союзу. Ця ідея — його "парасолька" для президентського крісла та для його країни в плані захисту від всього цивілізованого світу. Для реалізації свого плану Путіну потрібна Україна. Без цього фрагмента картинка буде неможлива. Тому він робитиме усе, аби реалізувати свою мету. Це треба розуміти. А не зважати на його настрої та які документи він подає у свій парламент, аби відмінили його попередні дикі рішення. Такі його дії нічого не означають", - зауважив Каплін.

Політик вважає, що кожен крок Путіна націлений на росіянина. "Його головна зброя — підтримка нації у його амбіціях. Перемир'я, яке він був змушений підтримати, так само спрямовано на внутрішню політику. Путін дав сигнал росіянам, що він наче б то не втручається у внутрішні справи України та згоден підтримувати тут мир у якості спостерігача. Мовляв, він все на Донбасі контролює. Але це не так. В тому ж Лисичанську існують чотири банди, які не спираються на жодні проросійські ідеї та настрої. Туди росіяни привезли гроші та зброю, але ті люди живуть там своїм життям. Навряд чи Путін зможе на них тепер вплинути", - зазначив "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «Ми дорого заплатимо за мирний план — "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути