пʼятниця, 13 травня 2011 11:36

МВС не побачило російських радикалів у Львові на день Перемоги

МВС не побачило російських радикалів у Львові на день Перемоги

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов стверджує, що під час подій у Львові представників російських радикальних партій не було.

Про це він розповів під час години запитань до уряду, відповідаючи на запитання нардепа Віктора Тарана-Терена.

Міністр нагадав, що Львівський суд заборонив проведення будь-яких акцій усім політичним партіям на 9 травня.

"Це рішення було доведено виконавчою службою до представників усіх політичних сил. І більшість з них погодилися на це", - підкреслив міністр.

"Що стосується вашої заяви про те, що начебто були представники лівих радикалів, то це не відповідає дійсності. Міліція на вокзалі у Львові затримала п'ять радикалів, які, як виявилося представляли партію "Свобода". У них був вилучений червоний прапор. Ще раз підркеслюю, представників "Русского единства" та "Родіни" у Львові під час подій 9 травня не було", - додав Могильов.

У свою чергу, "бютівець" Михайло Косів заявив, що до Львова на 8 "особистих автобусах приїхали представники російських ліворадикальних політичних сил". Відповідаючи на цю заяву, міністр запропонував парламентарю надати відповідну інформацію до МВС.

На репліку ж представників опозиції про те, що в Інтернеті на сайті "Русского единства" є інформація про участь цієї організації у львівських подіях, Могильов заявив, що це брехня.

Зараз ви читаєте новину «МВС не побачило російських радикалів у Львові на день Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути