Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 12:45

Музею "Магарач" в Криму не буде - рішення Тимошенко

Кабінет міністрів України розпорядженням N 79-р від 16 січня 2008 року скасував розпорядження, підписане попереднім прем"єр-міністром Віктором Януковичем, про погодження пропозиції щодо створення Музею виноробства "Магарач" (Крим).

Текст відповідного розпорядження за підписом прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко розміщений на Урядовому порталі.

Кабінет Міністрів України розпорядженням N746-р від 19 вересня 2007 року дав згоду на створення в Криму музею "Магарач", погодившись з відповідною пропозицією Української академії аграрних наук про створення музею як підприємства з державною часткою в його статутному фонді більш як 50% в межах повноважень галузевих академій наук відповідно до статті 4 Закону "Про особливості правового режиму діяльності Національної академії наук України, галузевих академій наук і статусу їх майнового комплексу".

Національний інститут винограду і вина "Магарач" (Ялта) засновано в 1828 році. Це профільна науково-дослідна установа галузі виноградарства і виноробства. Спеціалізується на створенні дослідних зразків вин, займається розв"язанням проблем підвищення врожайності виноградників, селекції і районування високоякісних сортів винограду, боротьби з шкідниками і хворобами лози, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Музею "Магарач" в Криму не буде - рішення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути