вівторок, 12 червня 2007 12:56

Мусіяка загрожує розвалити "Самооборону" через союз з "НСНУ"

Голова партії "Вперед, Україно!" Віктор Мусіяка не братиме участі у виборах, якщо передвиборчий політичний блок "Народна самооборона Юрія Луценка" об"єднаються у блок з "Нашою Україною" та "Українською правицею".

Про це Мусіяка сказав на прес-конференції сьогодні.

Він підкреслив, що коли створювався блок "Народна самооборона" він був готовий працювати на самостійний проект. Водночас, лідер партії "Вперед, Україно!" нагадав, що Луценко завжди висловлювався за ширше об"єднання демократичних сил.

"Я не бачу можливості (для себе) перебувати в цьому політичному контексті, тому що я уже проходив це в 2001-2002 роках - тіж самі обличчя, тіж самі ідеї. Більш того ці політичні сили ("Наша Україна" та Українська правиця ) чітко орієнтовані на Віктора Ющенка і, скажімо, бути глашатаєм ідей Президента я не бачу можливості", - наголосив Мусіяка.

Його партія продовжить роботу в цьому проекті, а він визначатиметься щодо виходу з цієї політичної сили.
Місіяка побажав успіхів Луценку, зазначивши, що, можливо, об"єднання помаранчевих сил є вимогою часу.

Лідер "Вперед, Україно!" не бачить проблеми у тому, що його політична сила піде на вибори, а він ні: "тут немає проблем, тому що є нормальною ситуація, коли політична сила вступить у цей контекст, я ж сам роблю для себе висновок, і говорю про це відверто і про це знає Юрій Віталійович (Луценко), якщо партія в цей контекст іде, я в цьому участі не беру. Це для мене абсолютно вирішене питання". При цьому він додав, що це є нормальним явищем, "це політи
ка" – сказав він, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Мусіяка загрожує розвалити "Самооборону" через союз з "НСНУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути