Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 17:03

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

МОЗ та головний тюремщик відзвітують про знепритомнення Тимошенко

МОЗ та головний тюремщик відзвітують про знепритомнення Тимошенко

Фракція БЮТ вимагає звіту керівника пенітенціарної служби та представника МОЗ для надання інформації про стан Юлії Тимошенко.

Про це заявив представник БЮТ Сергій Соболєв, зачитуючи заяву про те, що Тимошенко у колонії втратила свідомість, повідомляє "Українська правда".

"Фракція БЮТ вимагає викликати до Верховної Ради керівника пенітенціарної служби для надання інформації про те, що сталося з Юлією Тимошенко, - заявив він. - БЮТ вважає, що цей інцидент – це спроба фізичного знищення лідера опозиції і є прямою вказівкою Януковича", - зазначив Соболєв.

Також він вкотре заявив, що БЮТ вимагає допуску до Тимошенко незалежних фахівців.

У свою чергу спікер Верховної Ради Володимир Литвин запропонував провести у середу засідання погоджувальної ради, на яку запросити керівника пенітенціарної служби та представників МОЗ, які відповідають за це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічне освітлення не заважає Тимошенко у колонії - міністр МОЗ

"Оскільки проблема стосується теми здоров'я політика, людини, жінки Юлії Тимошенко, то завтра о 9.30 ми домовилися провести засідання погоджувальної ради за участю керівників фракцій і депутатських груп, і на це засідання запросити керівництво пенітенціарної системи, а також представника МОЗ, кого МОЗ визначить - чи то міністра, чи то першого заступника міністра. Ті, хто безпосередньо займався темою здоров'я Юлії Тимошенко", - сказав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася від медкомісій, "сформованих в адміністрації Януковича"

Він підкреслив, що ці чиновники проінформують керівників фракцій з питання, пов'язаного із заявою першого заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова про те, що 6 січня після прийому медичних препаратів Тимошенко кілька годин була без свідомості.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ та головний тюремщик відзвітують про знепритомнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути