Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 15:26

"Моє політичне завдання — не допустити до влади Яценюка" — Шуфрич

11 липня у Вінниці на зустрічі зі студентами в рамках "Корпорації успішних людей" заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич назвав керівника партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка "кроликом Сенею".

"Я дуже стурбований реанімацією пост'ющенківських політиків. І я буду всіма силами намагатись не допустити їх до влади. Поки що тільки Партія регіонів здатна щось зробити в Україні. І запропонувати більше, ніж інші політичні сили. Якби я побачив щось нове у виборчій гонці, можливо й не був так упевнений. А зараз ситуація повторюється. При владі вже були люди, які цю владу не могли втримати. Спочатку посварились з Тимошенко, потім — з Яценюком, потім — між собою. Тому моє політичне завдання — не допустити нащадків Ющенка до влади. Насамперед — Яценюка. Я називаю його команду "Кролик Сеня во главє авєц", - сказав він.

Також він звинуватив Яценюка у поганому відношенні до людей.

"Якось його підлеглі мерзли на вулиці, поки він читав газети. Він не цінує людей, не дбає про них. Зате зробив собі у кабінеті ремонт за 3 мільйона гривень тоді, коли був спікером. Зробив не в кабінеті спікера. А в тому кабінеті, куди мав йти, коли його знімуть з посади голови парламенту. Отака він людина, і я не допущу, щоб він прийшов до влади", - підсумував Шуфрич.

Зараз ви читаєте новину «"Моє політичне завдання — не допустити до влади Яценюка" — Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути