неділя, 18 травня 2014 15:00

Москва може вбити Царьова, Добкіна чи Королевську — експерт

Москва може вбити Царьова, Добкіна чи Королевську — експерт
фото: joinfo.ua

Зрив президентських виборів в Україні — ключова мета Путіна. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів політтехнолог Тарас Березовець.

"Імовірні політичні вбивства. Москва для дестабілізації ситуації може замовити когось із прокремлівських кандидатів — Царьова, Добкіна, Королевську. А звинуватять українську владу і "Правий сектор". Теракти, що Росія застосовувала в Чечні, можуть бути і в нас. Щоб люди боялися йти на виборчі дільниці, щоб явка була низькою. Тоді скажуть: президента обрала меншість, без Донбасу. Президент — нелегітимний", - наголосив експерт.

За його словами, після обрання президента мають відбутися дострокові парламентські вибори — восени.

"До кінця року в судовому порядку діяльність Компартії заборонять. У парламенті з'явиться купа нових політичних сил. Там буде "Солідарність" Порошенка, об'єднана з УДАРом в одну партію, Радикальна партія Ляшка, "Громадянська позиція" Гриценка, Тігіпко зі своєю політичною силою та "Батьківщина", - зазначив Березовець.

Зараз ви читаєте новину «Москва може вбити Царьова, Добкіна чи Королевську — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути