субота, 26 січня 2013 21:49

Москаль пояснив, чому в 2012 році Донецька область стала лідером із отримання дотацій

Москаль пояснив, чому в 2012 році Донецька область стала лідером із отримання дотацій
Геннадій Москаль. Фото: ipress.ua

У минулому році Донецька область отримала дотацій та субвенцій з бюджету вдвічі більше, ніж всі 8 областей Західної України лише тому, що у влади є свої "улюбленці".

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат Геннадій Москаль.

Коментуючи той факт, що в минулому році Донецька область стала лідером із отримання дотацій та субвенцій із Державного бюджету, Москаль сказав: "Є в Кабінеті міністрів України улюблені, а є не улюблені області. Я дивлюсь на видатки не на проїдання, а на видатки на розвиток".

За його словами, в минулий роках із Західних областей пощастило лише Львівській, що пов'язано лише із проведенням чемпіонату Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я приехал домой и имею право разговаривать на русском" - Рибак на Донеччині співав дифірамби Януковичу і лаяв опозицію

"Такий факт пов'язую із тим, що триває задобрювання електорату, і їм дякують не лише гаслами із біг-бордів, але й реальними грошима. Але цього року такого не буде, оскільки цього року за дев'ять місяців казна буде пуста", - висловив думку народний депутат.

"Якщо сьогодні бюджет почав кінчатися в середині листопада (пішли затримки із виплатами зарплат бюджетникам, освітянам, лікарям), то цей бюджет, по моїм прогнозам, складений так, що гроші закінчаться по підсумкам дев'яти місяців", - підкреслив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибаку порадили не губити свій авторитет: "Він молодий спікер і йому явно не варто себе так поводити"

Нагадаємо, у 2012 році Донецька область отримала дотацій та субвенцій з бюджету вдвічі більше (на 829,7 мільйона гривень), ніж всі 8 областей Західної України. Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Волинська, Рівненська, Тернопільська та Хмельницька області отримали тільки 441 000 000 гривень. Раніше, понад 50% державних дотацій у 2011 р. припало на Донецьку та Луганську області, а також столицю – Київ.

Зараз ви читаєте новину «Москаль пояснив, чому в 2012 році Донецька область стала лідером із отримання дотацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути