Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 16:56

Москаль: Петьовці потрібно здати свій липовий диплом

Народному депутатові від НУ-НС Василю Петьовці треба здати свій липовий диплом про вищу освіту, щоб вітчизняна наука не розвалилася.

Про це заявив народний депутат від НУ-НС (група "Народна Самооборона") Геннадій Москаль, повідомили у прес-службі "Народної Самооборони".

За словами Москаля, коли він читає повідомлення прес-служби "Єдиного Центру" за підписом Василя Петьовки про погане фінансування вітчизняної науки, то йому не віриться, що в такій "могутній" партії неможливо прокоментувати дану ситуацію, хоча б людині з вищою освітою, а не випускникові Мукачівського кооперативного технікуму.

"Щоб вітчизняна наука не розвалилася, пропоную йому добровільно здати липовий диплом про вищу освіту, який вже "засвітився", коли Віктор Балога покидав посаду голови Закарпатською ОДА і захотів призначити замість себе В.Петьовку", - сказав Г.Москаль

Саме унаслідок відсутності вищої освіти, за словами парламентарія, Секретаріат Президента і не затвердил В.Петьовку на посаду голови Закарпатської ОДА, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: Петьовці потрібно здати свій липовий диплом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути