понеділок, 25 лютого 2008 10:45

Москаль: Яценюк цілеспрямовано дискредитує Луценка

Народний депутат від НУНС і радника міністра внутрішніх справ Юрія Луценко Геннадій Москаль вважає інцидент навколо спікера Арсенія Яценюка і замначальника "Кобри" Олексія Кожи цілеспрямованою акцією, направленою на дискредитацію міністра МВС.

Про це Москаль заявив в інтерв"ю газеті "Дело".

"Я вважаю, що це був цілеспрямований удар по Луценку і нічого більш. Це все піар-шоу і не більш, мета якого - дискредитувати Луценка", - заявив Москаль.

Зокрема радник міністра переконаний, що "подібні випадки не варто обговорювати на колегії МВС під час прямої трансляції".

"Міністр Юрій Луценко вибачився перед Яценюком, учасник інциденту - Кожа - звільнений, навіщо до цього треба було повертатися? Хоча право Яценюка - робити з цього театральний спектакль або обмежитися розмовою з міністром внутрішніх справ. І підігрівати президента на такому форумі, як колегія МВС, на мій погляд, Яценюку не слід було", - упевнений Москаль.

Також Москаль висловив упевненість в тому, що начальник ДАІ Коломієць повинен залишатися на посаді.

"Якщо звільнення начальника ДАІ Коломійца не підтримують 100% особового складу міліції, як ви думаєте, міністр повинен піти врозріз з рішенням президента? Зараз перед Луценком такий вибір: або виконати вимогу президента, або повністю втратити авторитет в міліції. Іншої альтернативи у нього немає", - сказав Москаль, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: Яценюк цілеспрямовано дискредитує Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути