Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 16:48

"Мошенського намагаються залякати, бо він відмовився вступати у фракцію "Регіонів" - Меліхова

"Мошенського намагаються залякати, бо він відмовився вступати у фракцію "Регіонів" - Меліхова
За словами Меліхової, "регіонали" зараз шукають жертв, яких ще можна загнати до складу фракції. Фото: file.liga.net

Методи влади, якими вони намагаються загнати у фракцію всіх позафракційних народних депутатів, викликають обурення.

Про це Gazeta.ua сказала народний депутат від "Батьківщини" Тетяна Меліхова, коментуючи обшуки правоохоронцями приймальні нардепа Валерія Мошенського.

"На скільки мені відомо, Мошенському пропонували ввійти до складу фракції Партії регіонів, - говорить вона. - Раніше він очолював фракцію Народної партії у Київраді, де був депутатом. Зрозуміло, що в нього нормальні стосунки з Литвином. А тут ні Литвин, ні він не ввійшли до складу фракції Партії регіонів у Верховній Раді".

Опозиціонерка розповіла, що у період виборчої кампанії Мошенський балотувався у Луганській області, де його конкурентом на окрузі був "регіонал".

"Там теж були такі розборки. Доходило аж до фізичних наїздів. Тому зрозуміло, що при такому підході кандидатів від партії влади, виходячи з тих методів, за допомогою яких вони йшли до Верховної Ради, наврядчи у Мошенського виникало бажання входити до фракції Партії регіонів", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція обшукує людей у будівлі приймальні нардепа Мошенського

За словами Меліхової, "Регіонам" зараз явно не вистачає людей для постійної кількості у 226 голосів.

"Тож вони у пошуку жертв, кого ще можна загнати до складу фракції. І якраз така кандидатура як Мошенський потрапив їм під руки. Тому що в нього бізнес, він був засновником фірми "Планета-міст". Вирішили покопатися в діяльності цієї фірми. Прийшли до офісу Народної партії і громадської приймальні нардепа. Однак уже три роки як "Планети-міст" там немає і близько", - наголосила нардеп.

Вона також додала: "Зрозуміло, що "Регіонам" потрібен Мошенський. Намагаються його залякати. Правоохоронці прийшли з постановою суду. Обшукали перший поверх будівлі, з чим пішли - незрозуміло. Але сам факт, що всі ці речі дуже неприємні. Методи влади, якими вони намагаються загнати у фракцію всіх позафракційних народних депутатів, викликають обурення. Я думаю, що ті прихильники, які підтримували Литвина і Народну партію, після таких наїздів на їхніх однопартійців змінять своє відношення до партії влади".

Зараз ви читаєте новину «"Мошенського намагаються залякати, бо він відмовився вступати у фракцію "Регіонів" - Меліхова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути