четвер, 10 грудня 2009 12:24

Мороз знає, яке Литвин має відношення до вбивства Гонгадзе

Мороз знає, яке Литвин має відношення до вбивства Гонгадзе
Олександр Мороз заявляє, що Володимир Литвин має давати свідчення у справі Гонгадзе, адже має безпосереднє відношення до вбивства журналіста.

Про це екс-спікер, кандидат у президенти від Соцпартії сказав у Донецьку, коментуючи заяву Миколи Мельниченка, що Литвин був замовником убивства Гонгадзе.

Мороз зазначив, що для більшості громадян, які стежать за "справою Гонгадзе", заяви Мельниченка про причетність Литвина до загибелі Гонгадзе - не новина, але Мельниченко вперше сказав про це публічно, з екранів телебачення.

"Я бачу тільки один вихід - спікер Литвин повинен ходити в прокуратуру і  давати свідчення, а не ухилятися", - сказав лідер СПУ, повідомляє прес-слжуба партії.

"Литвин знає: його провина не в тому, що він очолював адміністрацію Кучми (на момент зникнення Гонгадзе), а в тому, що він має безпосереднє відношення до зникнення й убивства Гії Гонгадзе", - заявив Мороз, який восени 2000 року оприлюднив у Верховній Раді плівки Мельниченка.

"Яке відношення (має Литвин до вбивства Гонгадзе) - це повинен визначити лише суд", - додав кандидат у президенти від СПУ.

Днями Мельниченко в ефірі одного з телеканалів назвав Литвина замовником вбивства Гонгадзе.

Учора прес-секретарка Литвина Ольга Чорна розповіла про те, що екс-майор  Мельниченко просив гроші за мовчання про роль  Литвина у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

"Йому відмовили. І як наслідок - новий сплеск його викриттів", - додала прес-секретар.

У свою чергу Мельниченко заявив, що вимагатиме, щоб Генпрокуратура допитала Чорну з приводу подібної інформації.

"Я вимагаю, щоб вони назвали день, час, особу, які були зроблені пропозиції", - заявив екс-майор... Посилаючись на цю інформацію, я буду вимагати, щоб допитали Чорну, і у разі необхідності влаштували очні ставки", - підкреслив Мельниченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мороз знає, яке Литвин має відношення до вбивства Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути