Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2009 10:35

Литвин більше не коментуватиме атаки Мельниченка- зрадника

Литвин більше не коментуватиме атаки Мельниченка- зрадника

Команда спікера Володимира Литвина не реагуватиме на звинувачення майора Миколи Мельниченка, які суд визнав неправдивими.

Про це йдеться в заяві прес-служби Блоку Литвина у відповідь на заяву Мельниченка, який назвав Литвина замовником убивства Георгія Гонгадзе.

"Прес-служба Блоку Литвина офіційно заявляє, що не реагуватиме на звинувачення з боку державного зрадника, який не поніс покарання", - сказано в ній.

Прес-служба нагадує, що 17 січня 2006 року Деснянський районний суд Києва задовольнив позов Литвина до екс-майора Держохорони Мельниченка і зобов"язав останнього "спростувати поширені ним заяви щодо Литвина та виплатити 17 гривень".

"Суд зобов"язав Мельниченка у 5-денний термін після набуття судового рішення спростувати на прес-конференції для ЗМІ поширену ним неправдиву інформацію та принести Литвину вибачення за завдану моральну шкоду", - наголошується у заяві.

Водночас, прес-служба повідомляє, що у середу соратник Литвина, депутат Олег Зарубінський оголосить на прес-конференції заяву Народної Партії "з приводу спроб компрометації в ЗМІ лідера партії Володимира Литвина".

Днями Мельниченко в ефірі одного з телеканалів назвав Литвина замовником вбивства Гонгадзе.

Учора прес-секретарка Литвина Ольга Чорна розповіла про те, що екс-майор  Мельниченко просив гроші за мовчання про роль  Литвина у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

"Йому відмовили. І як наслідок - новий сплеск його викриттів", - додала прес-секретар.

У свою чергу Мельниченко заявив, що вимагатиме, щоб Генпрокуратура допитала Чорну з приводу подібної інформації.

"Я вимагаю, щоб вони назвали день, час, особу, які були зроблені пропозиції", - заявив екс-майор... Посилаючись на цю інформацію, я буду вимагати, щоб допитали Чорну, і у разі необхідності влаштували очні ставки", - підкреслив Мельниченко.

Зараз ви читаєте новину «Литвин більше не коментуватиме атаки Мельниченка- зрадника ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути