Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 11:22

Мороз за прем"єрство Тимошенко

Мороз за прем"єрство Тимошенко
Голова Верховної Ради 5-го скликання, лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз виступає за прем"єрство лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко. Про це сказано в його статті, розміщеній в газеті "Голос України".

Аналізуючи попередні результати виборів Ради, Мороз констатує, що суспільство, як і людина, навчається на власному досвіді.

"Його (досвід) необхідно якомога раніше одержати. Тому хотілося б, щоб уряд Тимошенко було створено й щоб він пропрацював хоча б два роки", - пише Мороз.

На його думку, саме протягом цього строку уряд зможе продемонструвати результати своєї роботи.

"Рік, коли в невдачах будуть обвинувачувати попередній уряд. Рік - коли обвинувачувати буде нікого", - сказано в статті.

Мороз вважає, що саме за цей час Тимошенко вдасться або не вдасться продемонструвати суть "Українського прориву" (передвиборна програма БЮТ).

Підбиваючи підсумки виборів на підставі попередніх результатів голосування, Мороз пише, що вибори Ради - 2007 стали поразкою для його політичної сили.

"Кажу так, не маючи остаточних результатів, зокрема, щодо Соціалістичної партії. Одне зрозуміло: проходить чи не проходить вона 3% бар"єр, для неї це поразка", - вважає він.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" мають намір створити коаліцію в новому складі Верховної Ради.

Найбільш імовірною кандидатурою на пост прем"єра від цієї коаліції є Юлія Тимошенко.

За підрахунком Центральною виборчою комісією 99,93% протоколів, у Верховну Раду проходять Партія регіонів - 34,35%, Блок Юлії Тимошенко - 30,73%, Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" - 14,16%, Комуністична партія - 5,38%, Блок Литвина - 3,96%.

Соціалістична партія набирає 2,86% голосів виборців, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Мороз за прем"єрство Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути