вівторок, 23 вересня 2008 09:56

Мороз у Генпрокуратурі не скаже нічого нового у справі Гонгадзе

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз прибув до головного слідчого управління Генеральної прокуратури України для надання свідчень у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Мороз прибув до слідчого Генпрокуратури о 9.15. За словами Мороза, виклик до Генпрокуратури він отримав позавчора телефоном.

Наразі, як повідомив лідер СПУ, слідчий не пояснив йому мету і причини виклику до Генпрокуратури. Але, як повідомив Мороз журналістам, йдеться, скоріше за все, про його участь як свідка у розслідуванні справи про вбивство Г.Гонгадзе.

"Справа була розслідувана ще до її початку. Якби у влади було бажання – вже можна було б усе з"ясувати і поставити крапки над "і". Але, на мій погляд, вже восьмий рік тягнеться не слідство, а його імітація. Зрозуміло, що воно (слідство) блокується владою – верховною владою", - пояснив свою позицію щодо розслідування цієї справи Мороз.

Перед входом до Генпрокуратури політик також зауважив, що нічого нового у цій справі слідству додати не може, адже він вже допитувався як свідок у 2000-2001 роках. При цьому, Мороз припустив, що, можливо, у слідства з"явилися якісь нові обставини у цій справі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз у Генпрокуратурі не скаже нічого нового у справі Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути