понеділок, 25 червня 2007 12:49

Мороз пророкує союз "Регіонів", БЮТівців та соціалістів

Соціалістична партія розраховує на Блок Юлії Тимошенко, Партії регіонів та Комуністичної партії при здійсненні другого етапу політичної реформи (закріплення в Конституції парламентської форми правління).

Про це говориться в повідомленні прес-служби СПУ з посиланням на заяву депутата Верховної Ради, члена фракції СПУ Ярослава Мендуся.

"Думаю, ми будемо мати союзника в особі БЮТ...Незмінною залишається і задекларована позиція Партії регіонів, комуністів. Загалом, у нас в активі весь політикум України - за винятком тих партій, що зв"язують своє політичне майбутнє виняткове з перспективами Ющенка", - сказав Мендусь.

Парламентарій також повідомив, що БЮТ готує свій проект внесення змін до Конституції, що передбачає введення парламентської форми правління.

"Якщо ще недавно БЮТ виступав проти здійснення політреформи, те зараз, наскільки мені відомо, з особистого спілкування з керівниками цієї політичної сили, вони підготували проект Конституції, що припускає введення в країні парламентської форми правління", - сказав Мендусь.

На думку парламентарія, цей проект - закономірний підсумок тривалого пошуку політиками та юристами блоку Тимошенко варіанту, котрий міг би гарантувати Україні демократичний вектор розвитку, пишуть Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Мороз пророкує союз "Регіонів", БЮТівців та соціалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути