пʼятниця, 28 травня 2010 10:44

Мороз піде з посади голови СПУ, якщо Цушко займе його місце

Мороз піде з посади голови СПУ, якщо Цушко займе його місце

Колишній соціаліст, замісник глави партії "Народна влада" Євген Філіндаш не виключає того, що у суботу, 29 травня, на засіданні Політради СПУ Олександр Мороз складе повноваження голови партії.

Про це Філіндаш сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Олександр Мороз складе повноваження голови Соцпартії тільки у тому випадку, якщо буде остаточна визначеність з тим, хто прийде йому на заміну. Зараз консенсус у більшості представників СПУ є щодо однієї кандидатури - це Василь Цушко", - зазначив Філіндаш.

Водночас, за його словами, наразі невідомо, чи погодиться очолити Соцпартію сам Цушко.

"Невідомо на сто відсотків, наскільки Цушко готовий, тим більше у найближчі дні, тобто 29 травня, погодитися на те, щоб очолити Соціалістичну партію України. Якщо така домовленість буде досягнута і Цушко погодиться це зробити, то тоді дійсно це можливо. Якщо Цушко не погодиться, то консенсусу щодо того, хто може очолити партію замість Мороза зараз немає. Тому навряд, чи в таких умовах Мороз піде зі своєї посади", - пояснив Філіндаш.

За його словами, крім Василя Цушка в СПУ немає кандидатури, яка б не викликала досить серйозних дискусій і конфліктів всередині партії.

На запитання, які шанси очолити партію у Рудьковського чи Семенюк Філіндаш сказав: "Щодо кожного з них буде величезна дискусія і дуже багато хто не буде погоджуватися у разі висунення їх кандидатур. І це не ті кандидати, які можуть консолідувати партію і дати їй новий поштовх".

Філіндаш розповів, що на засіданні політради СПУ також будуть розглядатися питання підготовки до місцевих виборів.

"Але головним буде питання пов'язане з можливою зміною керівництва і з проведенням з'їзду СПУ, на якому ця зміна може відбутися. А також залагодження внутрішнього конфлікту, який виник всередині партії між Рудьковським та Морозом", - зауважив екс-соціаліст.

Зараз ви читаєте новину «Мороз піде з посади голови СПУ, якщо Цушко займе його місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути