середа, 08 квітня 2009 10:19

Цушко таємно повернувся в Україну

Цушко таємно повернувся в Україну

Опальний екс-міністр МВС Василь Цушко на даний момент перебуває в Україні, але ні з ким не бажає спілкуватися. Про це повідомила друг і адвокат екс-міністра Тетяна Монтян.

"Василь Петрович в Україні, але нікого не бажає знати і ні з ким не бажає розмовляти", - сказала вона.

Монтян також підкреслила, що на сьогоднішній день фізичний стан Цушко "значно кращий".

"Він пройшов курс лікування і тепер відновлюється", - зокрема, відзначила адвокат.

На питання, чи не збирається екс-міністр повернутися в політику, Монтян заявила: "Поживемо - побачимо. Може, ми його дружно все і умовимо, але поки він ніякого бажання не проявляє, чесно кажучи".

"Куди йому зараз повертатися? Логічне питання, правда? Навіщо? Побігати по журнальчиках, поторговувати фейсом - а толку? Буде куди повертатися, тоді й поговоримо, а поки це марно", - підсумувала вона.

Журналістам Gazeta.ua Цушко заявив, що він нікуди не повертався. Що якщо в нього з"явиться таке бажання, то він розповість про це пресі.

У серпні 2008 року лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз заявив, що Цушко завершує лікування за кордоном.

Мороз категорично спростував інформацію про те, що Цушко перебував у Російській Федерації. "Він там і не був", - завірив глава партії.

Також Мороз виразив переконання в тому, що проблеми із здоров"ям Цушко були викликані саме отруєнням. "У тому, що над його здоров"ям вчинили якусь дію, сумнівів немає. При цьому потрібно врахувати, що отруєння підтвердила експертиза в Германії - це факт", - додав Мороз.

У січні 2009 року Генпрокуратура припинила кримінальну справу відносно колишнього глави МВС Василя Цушко за перевищення влади під час торішнього захоплення будівлі ГПУ.

Питання до Цушка залишаються, але у зв"язку з тим, що він формально продовжує перебувати за межами України, слідчі дії відносно нього поновляться, як тільки він повернеться з-за кордону, і його допитають.

Forum

Зараз ви читаєте новину «Цушко таємно повернувся в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути