четвер, 27 вересня 2012 11:18

Мороз не може привітати виборців зі святом, бо "площі в газеті викуплені провладними кандидатами"

Мороз не може привітати виборців зі святом, бо "площі в газеті викуплені провладними кандидатами"
Фото: ru.electionsmeter.com

Втручання місцевої адміністрації у виборчий процес набуває комічного вигляду.

Про це лідер соціалістів Олександр Мороз повідомив під час прес-конференції в Києві.

"Голова районної державної адміністрації в Богуславі приїздить у маленьке село Дибинці і стоїть на кутку біля Будинку культури, щоб люди не йшли на зустріч із кандидатом Морозом. Такого роду самодурства треба ще пошукати", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз скаржиться на адмінресурс та двійників на окрузі

"Голова миронівської райдержадміністрації збирає керівників заводів та відомств, дає їм доручення організувати голосування за провладного кандидата. Директорів шкіл попереджають, що якщо хтось з них буде на зустрічах з іншими кандидатами, або їхні люди будуть голосувати не за представника влади, вони будуть звільнені з роботи", - додав Мороз.

Окрім того, він зауважив, що відповідно до закону про вибори кандидати мають рівні права у виборчому процесі та у висвітленні в ЗМІ. "Із червня в миронівській районній газеті з'явилося близько 30 повідомлень про діяльність кандидата від влади Оніщенка, а розмістити навіть привітання виборців із якимось святом ми не можемо, бо всі площі в газеті викуплені провладними кандидатами", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз про вибори: Сподіваюсь, що сфальсифікувати все не вдасться

Також лідер соціалістів розповів про географію 93 округу, від якого він балотується, він дізнався лише в день оголошення ЦВК, а його провладний конкурент знав про це вже за рік і проводив там роботу. "Це підкреслює ставлення влади до організації виборів. Влада створює нерівні можливості для суб'єктів виборів", - резюмував лідер соціалістів.

Зараз ви читаєте новину «Мороз не може привітати виборців зі святом, бо "площі в газеті викуплені провладними кандидатами" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути