четвер, 27 вересня 2012 10:59

Мороз скаржиться на адмінресурс та двійників на окрузі

Мороз скаржиться на адмінресурс та двійників на окрузі
Фото: liga.net

Такого тиску адмінресурсу під час виборчої кампанії ще не було в історії України.

Про це під час прес-конференції сказав спікер 2 та 5 скликань Верховної Ради та кандидат у народні депутати Олександр Мороз.

"Ситуація в 93 виборчому окрузі чітко відображає ставлення влади до організації виборів, і в загалі до всіх процесів, що супроводжують виборчу кампанію. Такого тиску адмінресурсу, такої впевненості безкарності, які ми спостерігаємо в Києві та в Україні, раніше не було. За всі роки при адмінресурсі Кучми, такого як зараз не було", - наголосив він.

Лідер соціалістів зауважив, що прийнятий закон про вибори - це змова фракцій, що представлені у парламенті.

"У цьому законі передбачено те, щоб надати перевагу саме певним політичним структурам. Особливо це можна побачити під час формування виборчих комісій", - додав Мороз.

За його словами, минулої п'ятниці на його окрузі відбулося засідання дільничних комісій, але результати були опубліковані не наступного дня, як має бути за законом, а лише вчора під тиском громадськості.

"У нас після того, як ми надали відомості про окружні комісії, з'явилося близько 70 двійників. Тобто двійників наших людей із паспортами і зміненими прізвищами. Я звернувся до прокурора і він дав доручення міліції зробити перевірку. Викликали наших людей, щоб взяти свідчення, що вони не писали ніяких інших заяв. Але ж комісії все одно не віддають заяв цих двійників, бо це  - кримінальна справа", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Мороз скаржиться на адмінресурс та двійників на окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути