пʼятниця, 10 травня 2013 10:27

"Молоді регіони" взяли участь у святковій ході на честь Дня Перемоги
6

9 травня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" взяла участь у святковій ході молодіжних організацій на честь Перемоги у Великій Вітчизняній війні та в знак пошани до героїв війни.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", активісти організацій, величезна кількість молоді, жителі столиці та її гості пройшли від станції метро "Арсенальна" до Співочого поля. Така кількість гостей, особливо молоді, без сумніву означає живий зв'язок поколінь. Це ще один доказ того, що справжня історія нашого народу житиме в серцях наших дітей і онуків. Зі словами привітання виступили голова Київської міської організації ВМГО "Молоді регіони" Володимир Філіппов, народний депутат України Олександр Зац і голова КМДА Олександр Попов, після чого була відкрита польова кухня.

Пам'ять війни – це пам'ять серця. Її сувора правда залишається з нами як уособлення безприкладної мужності, патріотизму, тяжкої праці. Цю пам'ять несуть крізь роки нові покоління, схиляючись у шані перед своїми батьками і дідами, солдатами Великої Вітчизняної – живими і полеглими. І хоча їм дуже рідко говорять слова вдячності, 9 Травня – саме такий день, щоб сказати, як ми шануємо та щиро дякуємо їм, що їх подвиг – це невичерпне джерело патріотизму, взірець, гідний наслідування для прийдешніх поколінь.

До привітань долучився і голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук. "Давайте вшануємо Любов, Надію, Віру, Батьківщину, Перемогу, що подарували нам наші батьки, дідусі та бабусі, які показали нам міць людського духу та велич вчинків. Ми всі пам'ятаємо про тих, хто йшов назустріч смерті в боях в ім'я порятунку Батьківщини, про тих, хто своєю героїчною працею в тилу наближав Перемогу, про тих, хто піднімав країну з руїн. Це день нашої спільної Пам'яті. Це День Великого Подвигу. Низький вам уклін, дорогі ветерани".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" взяли участь у святковій ході на честь Дня Перемоги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути