понеділок, 17 січня 2011 17:51

Могильова просять роз'яснити заяву про кровопролиття

Могильова просять роз'яснити заяву про кровопролиття

Народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій звернувся до Міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова надати громадськості вичерпні роз'яснення щодо суті заяви про можливе кровопролиття під час проведення громадських акцій.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", Парубій відзначив, що вищезгадана заява надзвичайно збурила громадськість, яка готується до відзначення Дня Соборності України 22 січня.

"Неможливо припустити, щоб у цей святковий для усіх українських патріотів день, який символізує єдність нашої Вітчизни, хтось з організаторів святкових заходів від патріотичних сил планував вчиняти провокації, як заявив Ваш заступник. Подібні дії у цей день можуть планувати і спровокувати лише вороги України", - упевнений нашеукраїнець.

На його думку, усі загрози, якщо вони є, мають бути зняті правоохоронними органами до дня проведення громадських заходів.

"І персональна відповідальність за це лежить безпосередньо на міністрові внутрішніх справ України", - нагадав політик.

"У будь-якому разі дії правоохоронних органів не мають завадити громадянам реалізовувати їх конституційне право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації", - резюмував Парубій.

Нагадаємо, у міліції є інформація, що на 22 січня, під час запланованих акцій опозиції у Києві, планується кровопролиття. Про це під час виступу у Верховній Раді сказав міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

У зв'язку з цим МВС посилює контроль та збирає інформацію про учасників мітингів.

Зараз ви читаєте новину «Могильова просять роз'яснити заяву про кровопролиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути