пʼятниця, 08 липня 2011 15:58

Могильов відзвітував перед Януковичем за побиття журналістів

Могильов відзвітував перед Януковичем за побиття журналістів

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим, на якій обговорювалося побиття журналістів правоохоронцями в Печерському суді під час судового процесу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він сказав під час прес-конференції в "Українському домі" у Києві.

За словами президента, представники правоохоронних органів зробили висновки з тієї ситуації.

"Ми вперше в історії України зіткнулися з таким явищем - відритим судовим засіданням за участю радикально налаштованих груп людей з різних боків. Звичайно, правоохоронні органи в такій ситуації складно. Я їх не виправдовую, але їм не позаздриш", - зазначив Янукович.

Звертаючись до журналістів, він зауважив: "Є й інша сторона, про яку ви мовчите. Є дівчина, яку побили, нанесли тілесні ушкодження. Це зробили народні депутати. З чийого боку була ця дівчина – я не знаю. Але, по-перше, це жінка, по-друге, її тягали по сходах та кидали".

Глава держави наголосив, що в Україні має бути прийнятий Кримінально-процесуальний кодекс, який вже фактично напрацьований і має пройти експертизу.

Янукович пояснив, що головна задача цього документу – зрівняти звинувачення і захист.

"Багато процесів, які відбуваються в нашій країні, відбуваються в рамках кодексу, який був прийнятий у 1961 році. Ви б мене спитали, чому ми з того часу не змінили кодекс. Я б вам не відповів на це питання", - додав президент.

Зараз ви читаєте новину «Могильов відзвітував перед Януковичем за побиття журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути