понеділок, 15 березня 2010 10:23

Могильов почав зі звільнення всіх начальників обласних міліцій

Могильов почав зі звільнення всіх начальників обласних міліцій

Народний депутат від НУНС, колишній заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявляє, що нове керівництво Міністерства внутрішніх справ змусило всіх начальників обласних управлінь МВС написати заяви про відставку.

Про це він сказав у інтерв"ю Радіо "Свобода" 13 березня.

"Вчора (12 березня), після координаційної наради, яку проводив новий Президент в Генеральній прокуратурі, навіть не він (міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов), а один з його заступників змусив всіх начальників обласних управлінь написати заяви на звільнення", - сказав він.

Парламентарій висловив здивування таким початком перебудови міліції.

"Я не думаю, що всі начальники органів внутрішніх справ були ворогами України і всі тільки робили на зло. Можливо, є у них (кадровий) резерв. Але якщо так призначатимуть, як призначали міністра, і за таким принципом призначатимуть начальників всіх обласних управлінь, то я особисто вважаю, що це відкине міліцію далеко і реформ і якогось порядку на вулицях і по забезпеченню нашої особистої безпеки найближчим часом чекати не можна", - вважає Москаль.

Депутат вважає поганим підбір кадрів в системі МВС і погано організованою систему їх професійної підготовки, у зв"язку з чим виступає за перебудову органів внутрішніх справ, починаючи з підготовки кадрового складу.

Нагадаємо, 11 березня Рада затвердила склад Кабінету Міністрів на чолі з прем"єр-міністром Миколою Азаровим.

Коментуючи призначення Могильова, Москаль відзначив, що серед всіх кандидатів на посаду міністра внутрішніх справ, у яких є високий кадровий потенціал, ПР вибрала найгіршу кандидатуру на цю посаду, оскільки ця людина не відома системі органів внутрішніх справ.

З лютого по грудень 2007 року Могильов обіймав посаду начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму.

Зараз ви читаєте новину «Могильов почав зі звільнення всіх начальників обласних міліцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути