вівторок, 27 вересня 2022 18:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Могилізація" Путіна: розвідка повідомила, хто стане "добривом" для чорнозему в Україні

"Могилізація" Путіна: розвідка повідомила, хто стане "добривом" для чорнозему в Україні
21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив мобілізацію. Фото: Getty Images

У результаті російської агресії проти України керівництво країни-агресорки вже істотно зменшило чисельність представників своїх малих народів.

Серед убитих окупантів трохи менш ніж 40% були представниками неслов'янських етнічних груп. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У п'ятірку регіонів з найбільшою кількістю мертвих окупантів увійшли Республіки Дагестан і Бурятія, Краснодарський край, Башкортостан і Волгоградська область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дагестан може стати початком кінця режиму Путіна" – Михайло Басараб

"Також у цифрах простежується непропорційне співвідношення: кількість загиблих солдатів з бідних регіонів, де й проживають етнічні спільноти, значно вища, ніж з розвинених", – пише розвідка.

За оцінками воєнної розвідки України після підписання президентом країни-окупантки указу про мобілізацію, мапа смертності в регіонах значно зміниться.

"Повістки отримують тисячі представників інтелігенції та приватного бізнесу із центральних регіонів Росії і промислових підприємств-гігантів. Якщо робітничі професії ще забезпечуватимуть відстрочками від призову, то саме російська інтелігенція стане добривом для українського чорнозему", – повідомляють у розвідці.

Остаточно знищивши громадян, які можуть усвідомлювати крах російської державності, кремлівський диктатор сподівається позбутися протестів проти війни й безглуздої загибелі сотень тисяч росіян, пише розвідка.

21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив "часткову" мобілізацію. Того ж дня протести проти мобілізації відбулися в Москві, Санкт-Петербурзі й низці російських міст.

У Республіці Дагестан місцеві жителі вступають у сутички з поліцією.

Зараз ви читаєте новину «"Могилізація" Путіна: розвідка повідомила, хто стане "добривом" для чорнозему в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути