Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 11:36

"Між БЮТ і НУ-НС існують глибокі ідеологічні протиріччя"

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" не зможуть створити коаліцію через ідеологічні протиріччя. Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР із посиланням на газеті "24".

"Я не вірю в "помаранчеву" коаліцію. Між двома силами існують глибокі ідеологічні протиріччя. У БЮТ програма лівопопулістська, а в НУНС - праволіберальна. І якщо навіть припустити, що вони створять коаліцію, то одна із цих сил втратить своє обличчя", - передає його слова прес-служба.

Мірошниченко зазначає, що усередині цих політично сил іде дискусія про створення такої коаліції.

"Інакомислячі в БЮТ заявляють про свою точку зору не так голосно. Але ми...бачимо, що там іде напружена дискусія. Ті члени фракції, які прийшли не лобіювати бізнес, а займатися політикою, не у всьому згодні з офіційною лінією", - говорить він.

Як повідомляло агентство, лідер партії "Пора", що входить у Блок "Наша Україна - Народна Самооборона", Владислав Каськів вважає, що дискусія, яка проходить зараз із приводу створення коаліції із Блоком Юлії Тимошенко - у першу чергу ідеологічна, а не кадрова.

15 жовтня БЮТ і НУНС домовилися створити коаліцію в новій Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «"Між БЮТ і НУ-НС існують глибокі ідеологічні протиріччя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути