пʼятниця, 04 листопада 2011 20:27

Митрополит Володимир перебуває у свідомості й дякує всім за молитви

Митрополит Володимир перебуває у свідомості й дякує всім за молитви

Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир перебуває у свідомості й дякує всім за турботу і молитовну підтримку.

Про це повідомили в прес-службі УПЦ.

"Предстоятель Української Православної Церкви прийняв Таїнство Єлеєосвячення (соборування) и причастився Святих Христових Тайн. Соборували Блаженнішого Владику намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел та секретар Предстоятеля архієпископ Переяслав-Хмельницький Олександр", - зазначили в прес-службі УПЦ.

Як відомо, соборування - одне із семи Таїнств Православної Церкви, встановлене ще в часи Апостолів для хворих людей. При помазанні тіла освяченим єлеєм на хвору людину сходить благодать Божа, що лікує його тілесні і духовні немочі.

Нагадаємо, Митрополит Київський і всієї України Володимир (Сабодан) був госпіталізований. Лікарі оцінюють стан його здоров'я як важкий.

Зараз ви читаєте новину «Митрополит Володимир перебуває у свідомості й дякує всім за молитви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути