субота, 29 квітня 2006 12:59

Митрофанов хоче показати свій скандальний фільм "Юлія" українцям

Скандальний російський еротичний фільм "Юлія" повинен з"явитися в українському прокаті з вибаченнями продюсера Олексія Митрофанова.

У цьому впевнений сам продюсер фільму, депутат Держдуми РФ Митрофанов. Про це він повідомив у п"ятницю у вечірньому ефірі телеканалу "ICTV".

Митрофанов відзначив, що фільм повинен бути показаний в Україні, якщо вона дійсно вільна країна, "а не країна, що потрапила в руки радикалів, які видають себе за демократів". Він підкреслив, що в Росії цей фільм може подивитися кожний.

Продюсер скандального фільму визнав, що деякі відверті сцени у картині були перебором.

–Звичайно, це була помилка в політичному плані. Я вибачився перед Юлією Володимирівною і перед Михайлом Саакашвілі в зв"язку з цим фільмом, - сказав він.

У той же час Митрофанов звернув увагу на те, що фільм зроблений українською мовою.

– Ми спеціально дублювали, запрошували фахівців і так далі. Так що хоча б цим уже можна сказати, я ввійшов в історію, - додав він.

12 квітня Митрофанов вибачився перед лідером БЮТ Юлією Тимошенко за знятий ним минулого літа еротичний фільм. Зокрема, на пленарному засіданні Держдуми Росії він сказав:

– У руслі критики з боку колег по партії і Володимира Жириновського я хочу принести вибачення за еротичний фільм "Юлія", знятий мною минулого літа.

За матеріалами: ЛІГА, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Митрофанов хоче показати свій скандальний фільм "Юлія" українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути