понеділок, 29 квітня 2013 16:43

Митний союз висуне Києву умови для набуття статусу спостерігача - посол РФ

Митний союз висуне Києву умови для набуття статусу спостерігача - посол РФ
За словами Зурабова, якщо країна захоче стати спостерігачем у МС, то повинна відповідати певним вимогам. Фото: molbuk.ua

Посол Росії в Україні Михайло Зурабов допускає, що Митний союз висуне Києву умови для набуття статусу спостерігача в цій організації.

"Зараз у рамках Євразійської економічної комісії і структурах Митного союзу набагато більш доречним і оптимальним у цих умовах варіантом є той, при якому Митний союз пред'явить деякі вимоги, в тому числі країнам-спостерігачам", - сказав Зурабов на брифінгу в понеділок у Києві.

Він додав, що це означає, якщо країна захоче стати спостерігачем у Митному союзі, то вона повинна відповідати певним вимогам, які встановили країни-члени цього об'єднання.

"Такий підхід набагато більш прогресивний, ніж підписання меморандуму з Україною про її приєднання до Митного союзу у статусі спостерігача", - підкреслив російський посол.

У Митний союз зараз входять Росія, Білорусь і Казахстан.

Зараз ви читаєте новину «Митний союз висуне Києву умови для набуття статусу спостерігача - посол РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути