пʼятниця, 12 квітня 2013 13:43

Мітинг опозиції у Харкові може спричинити реальний резонанс у суспільстві - Карасьов

Мітинг опозиції у Харкові може спричинити реальний резонанс у суспільстві - Карасьов
За словами політолога, Україна втягується в тягучу хронічну політичну кризу. Фото: telekritika.ua

Сьогоднішня акція протесту опозиції у Харкові "Вставай, Україно!" доволі важлива, бо може спричинити реальний резонанс у суспільстві.

Про це на прес-конференції в Києві сказав директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, передає кореспондент Gazeta.ua.

"На цьому тижні відбувся символічний рубіж акції "Вставай, Україно!". Вона пересікла Дніпро і східні політичні поля України", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові влада блокує мітинг опозиції трамваями, дітьми і водою

За словами політолога, сьогоднішня акція у Харкові покаже, наскільки опозиція зможе мобілізувати свої сили, і як вона буде це робити.

"Влада може жорстко перешкоджати тим чи іншим акціям протесту. За результатами сьогоднішньої акції можна буде судити, наскільки великий протестний потенціал у східних регіонах країни, скільки є можливостей мобілізувати сили опозиції та наскільки місцева влада поступлива або не поступлива. Оскільки вона може заборонити масові акції протесту на Сході України", - наголосив Карасьов.

Водночас він зауважив: "Україна втягується в тягучу хронічну кризу, оскільки ми бачимо спротив суспільства. Тут відіграє велику роль загальна невизначеність".

Зараз ви читаєте новину «Мітинг опозиції у Харкові може спричинити реальний резонанс у суспільстві - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути