неділя, 02 березня 2008 16:50

Міста зобов"яжуть виконувати рішення із Сєвєродонецька?

Експертна комісія Ради Європи з питань виконання Україною Європейської хартії регіональних мов або мов нацменшин відвідає з візитом Київ у травні.

Про це у неділю повідомив один з авторів доповіді по виконанню Україною цієї Хартії, народний депутат Вадим Колесніченко (фракція Партії регіонів).

За його словами, Україна в минулому році надала експертній комісії Ради Європи звіт по виконанню Хартії. "У розпорядженні членів комісії перебувають дві доповіді, абсолютно протилежні за змістом. Перша доповідь підготовлена офіційною владою, друга - надана правозахисними організаціями України", - сказав Колесніченко.

Він відзначив важливість розгляду даного питання на з"їзді в Сєверодонецьку 1 березня. "Ми привернули увагу міжнародних громадських організацій до проблеми", - сказав Колесніченко.

Він також повідомив, що депутати місцевих рад - учасники з"їзду в Сєверодонецьку мають намір ініціювати розгляд рішень з"їзду на сесіях своїх рад.

"Рішення з"їзду будуть розглянуті на сесіях місцевих рад, там, де це можливо, і таким чином, рішення з"їзду стануть обов"язковими для виконання органами місцевої влади", - сказав він.

Крім того, Колесніченко відзначив, що Партія регіонів через свої партійні структури також буде сприяти імплементації рішень з"їзду, повідомляє "Інтерфакс-Україна".


Зараз ви читаєте новину «Міста зобов"яжуть виконувати рішення із Сєвєродонецька?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути