неділя, 17 листопада 2013 12:26

Місію Кокса-Кваснєвського продовжили, аби Янукович не переклав вину за зрив асоціації на ЄС - експерт

Місію Кокса-Кваснєвського продовжили, аби Янукович не переклав вину за зрив асоціації на ЄС - експерт
Володимир Горбач. Фото: radiosvoboda.org

Політичний аналітик Інституту Євро - Атлантичного співробітництва Володимир Горбач позитивно оцінює рішення Євросоюзу про продовження місії Європарламенту у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського.

"Принаймні, ймовірне негативне рішення просто відтягується і ще дається більше часу і простору для маневру української влади", - сказав Горбач у коментарі Тиждень.ua.

На думку Горбача, на Кокса та Кваснєвського могли перекласти відповідальність за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС. А, продовживши їх місію, Євросоюз застрахувався, не дав Україні шанс перекласти всю провину на ЄС.

"До цього моменту , думаю , що місія провалена. При всіх талантах Олександра Кваснєвського спілкуватися з колишніми радянськими людьми він не знайшов спільної мови з Януковичем. Довіра не встановлено", - сказав Горбач , зазначивши , що " швидше за все , це була гра в піддавки ".

Зараз ви читаєте новину «Місію Кокса-Кваснєвського продовжили, аби Янукович не переклав вину за зрив асоціації на ЄС - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути