неділя, 03 лютого 2013 23:15

Мирослава Гонгадзе звинуватила Шустера в журналістській маніпуляції

Мирослава Гонгадзе звинуватила Шустера в журналістській маніпуляції
Фото: inews.rv.ua

Вдова загиблого журналіста Георгія Гонгадзе звинуватила програму Савіка Шустера "Шустер live" в маніпуляціях, і використанні її імені. Про це Мирослава Гонгадзе написала на своє сторінці в мережі Facebook.

"Команда Шустера контактувала зі мною кілька разів. Я погодилася взяти участь у програмі. Зв'язок був не ідеальний, але ми його налагодили. Незважаючи на те, що я була на лінії цілу годину, слова мені так і не дали, не запросили в програму також Валентину Теличенко, яка єдина з усієї сьогоднішньої компанії могла професійно говорити про справу Гонгадзе. Для мене було відвертою тортурами слухати той маразм, який несли деякі учасники дискують в студії. Я вважаю, що Студія Шустера використовувала мене для заправки програми і це називається журналістської маніпуляцією " , - зазначила Гонгадзе.

Нагадаємо, в п'ятницю, 1 лютого, в ефірі Першого національного телеканалу в ток-шоу "Шустер live" обговорювали вирок екс-начальнику департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексію Пукачу і можливість подальшого розслідування справи загиблого журналіста Георгія Гонгадзе.

Зараз ви читаєте новину «Мирослава Гонгадзе звинуватила Шустера в журналістській маніпуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути