Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 13:51

Мірошниченко відбивався від нападок Грача на "круглому столі"

Депутат Верховної Ради, лідер кримської організації Комуністичної партії Леонід Грач критикує Партію регіонів за відсутність консолідованої позиції щодо військового конфлікту у Грузії.

Про це він сказав на засіданні круглого столу на тему "Новий політичний сезон в Україні: основні виклики для національної еліти".

"Мені здається аморальним усе те, що відбулося з боку і Ющенка, і БЮТ... або скажімо, "регіонів", які мовчали-мовчали, потім Віктор Янукович сказав, а полетіла в Америку Раїса Богатирьова і заявила про те, що всього лише на всього це думка лідера партії, а не партії", - сказав він.

Парламентарій у черговий раз висловив думку про те, що влада поводиться аморально стосовно своїх громадян і не враховує їхню думку при проведенні зовнішньої політики.

Грач звинуватив Президента Віктора Ющенка у тому, що той, приймаючи низку рішень, здійснює фактично правовий геноцид стосовно Криму, ігноруючи Конституцію автономії та не запитуючи у Верховної Ради Криму або населення його думку з питань, які стосуються півострова.

У відповідь на такі звинувачення депутат Ради, який бере участь у засіданні круглого столу, від ПР Юрій Мірошниченко підкреслив, що його політсила, одна з найбільших у країні, не може дозволити собі яких-небудь радикальних кроків, зокрема і стосовно ситуації у Грузії.

Представник ПР зазначив, що якби партія вжила таких заходів, це посилило б радикалізм у суспільстві і повернуло українців у ситуацію протистояння 2004 року.

Фракція Партії регіонів має намір на засіданні Верховної Ради 2 вересня ініціювати створення тимчасової слідчої комісії з оцінки дій влади у зв"язку з ситуацією у Грузії.

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович уважає, що дії української влади щодо конфлікту у Південній Осетії (Грузія) втягують Україну у цей конфлікт, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко відбивався від нападок Грача на "круглому столі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути